Wednesday, 6 June 2012

saye rindu awak :')


abang :) rindu abang. tadi tido. bangun2 je tengok tb rancangan TAKDIR dekat tv3. mamai lar mase tu. acik cakap camni, "mimi,tengok ni. same macam arwah abang" . sentap. sedih~. semua senyap. memang same.
meninggal dunia sebab lemas. abang pergi mase mimi form 5. bulan 5. cubemate je tau macam mane mimi mase tu and sya memang paham sangat3. selalu tanye mimi owkey tak? emmm. sebab ape kitorang berusaha kuat jugak? sebab tengok ibu sangat3 kuat. tahu ibu pun sedih. tapi ibu still pujuk kitorang yang sedih. ayah pon. mase tu ayah sensitif biler cakap pasal abang. mesti air mate ayah mengalir. alhamdulillah. amin YA ALLAH. semua redha. even dengan raudhah pun kitorang cakap pasal arwah and gelarkan arwah pak ude. comell :). memang tak akan lupe ape yang kitorang pernah buat dengan arwah. dulu,mase sekolah rendah, tido satu bilik dengan arwah. kalau malam2 mimi takot, mimi lompat je tido sebelah die and die sikit pon tak marah :) . mari sedekahkan AL-FATIHAH buat arwah abang mimi Ahmad Nur Dinnie. semoga arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di tempat orang2 yang beriman. AL-FATIHAH.


ahmad nur dinnie mohd yunus :)




tahu.ALLAH ambil abang cepat sebab ALLAH sayangkan abang :)


jangan lupa follow ye =)

No comments:

Post a Comment