Sunday, 16 September 2012

wahai bakal suami :)



wahai adam, terimalah saya seadanya :')

BAKAL SUAMI,
bimbinglah saya jadi yang solehah.aminn :)

jangan lupa follow ye =)

cik SARAVANA????


coming call
he:hello cik
me:yer nak ckp dgn sape
he:cik ni SARAVANA A/P KAMANIKAM?
me:eh cik ni salah num ni(biler pulak aku tukar name ni-.-")
he:owh takpe lar camtu.ni saye nak promosikannnnnn
me:eh takpe lar cik.saye tak berminat
he:mcm mane cik terus tak minat?saye tak ckp pape pun lg hehe
me:errrrrr nak magrib dah ni cik.saye nak solat ni
he:owh haah.ALHAMDULILLAH
me:owkey yer cik.nak solat
he:tp ni cikkkkk
...tut.tut.tut.tut.....end call

::ingat aku banyak duit nak beli promosi2 ni.kan dah kene setepek::


jangan lupa follow ye =)

life single :)


Girl1:mlm td kan i tdo dgn teddy bear yg boyfie i bg aw
 

Girl2:mlm td i tido dgn pic bf i kat sebelah bantal
 

me:mlm td aku tido dgn netbook yg terpampang slide bio
 

::last2 slide yg tgk aku sampai pg-.-" ::


jangan lupa follow ye =)

syamimi ganas??


1 messages

unknown:sape ni?

me:apahal plak text tnye name org ni.nak ape ha?

unknown:hehe jgn la mara.awak girl ea?

me:aku laki ar.ko?

unknown:yeke laki?cam girl2 je hee

me:aku gay.berminat ke?

..........no answer..........

::haa tau pun takot,kacau lg aku nak study::


jangan lupa follow ye =)

Saturday, 15 September 2012

terlepas sudaa~~


induk: cik non sehat mimi?

mimi: em?tak tau lar induk,dah lame tak jumpe dah.

induk: mimi tak pegi tengok die ke?

mimi: tak pun.dah ayah tak bawak.

induk: yelar.dulu die jage mimi mcm anak sendiri,sekarang nak buat anak betol2 plak kan.hehe

mimi: heh?

 

apahal plak ni.perh.memang tekejot giler.cik non merisik mimi?then ibu jawab pe?kene kawen lar ni?waaaaa.tak2 ibu dah tolak kot.kalu ibu terima mesti ibu dah tanye awal2kan.memang tak aci mimi sorang je tak tau story mory ni.memang jadi bahan gelak dekat semua orang biler buat muke blurr tak tau pape biler ayah panggillll


ayah:akak.meh sini cepat.cik non dengan che A nak balek dah tu

mimi: owh ea?owkey2

along: ceh.nak jumpe mimi sorang je.yang laen tak nak jumpe pun HAHAHA

ateh: HAHAHA eh along.kesian kat akak,blurr tak tau pape

mimi: ape ape ape?(blurr)


YA ALLAH! kenape lar hal2 macam ni mimi jadi blurr




jangan lupa follow ye =)

Wednesday, 6 June 2012

saye rindu awak :')


abang :) rindu abang. tadi tido. bangun2 je tengok tb rancangan TAKDIR dekat tv3. mamai lar mase tu. acik cakap camni, "mimi,tengok ni. same macam arwah abang" . sentap. sedih~. semua senyap. memang same.
meninggal dunia sebab lemas. abang pergi mase mimi form 5. bulan 5. cubemate je tau macam mane mimi mase tu and sya memang paham sangat3. selalu tanye mimi owkey tak? emmm. sebab ape kitorang berusaha kuat jugak? sebab tengok ibu sangat3 kuat. tahu ibu pun sedih. tapi ibu still pujuk kitorang yang sedih. ayah pon. mase tu ayah sensitif biler cakap pasal abang. mesti air mate ayah mengalir. alhamdulillah. amin YA ALLAH. semua redha. even dengan raudhah pun kitorang cakap pasal arwah and gelarkan arwah pak ude. comell :). memang tak akan lupe ape yang kitorang pernah buat dengan arwah. dulu,mase sekolah rendah, tido satu bilik dengan arwah. kalau malam2 mimi takot, mimi lompat je tido sebelah die and die sikit pon tak marah :) . mari sedekahkan AL-FATIHAH buat arwah abang mimi Ahmad Nur Dinnie. semoga arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan di tempat orang2 yang beriman. AL-FATIHAH.


ahmad nur dinnie mohd yunus :)




tahu.ALLAH ambil abang cepat sebab ALLAH sayangkan abang :)


jangan lupa follow ye =)

si comell :)


raudhah hannah qurratu aini :)


comell giler kan? ini niece saye and cucu first ibu and ayah. hari ni die genap 6 bulan. hehehhe.
and she call me 'auntie'. biler dah 6 bulan ni, berat die dah nak 8 kg dah! boleh sakit pinggang tau dukung die lame2. hari ni mimi excited giler masakkan bubur die. comell sangat tengok die beriye2 makan :) sekarang die dah pandai mintak dukung,salam dengan orang,main2,gelak2,meniarap and pusing 360 darjah. hehehe. we love her very much much much. semoga raudhah menjadi anak yang solehah. ALLAHUMMA AMIN!

jangan lupa follow ye =)