Sunday, 16 September 2012

wahai bakal suami :)



wahai adam, terimalah saya seadanya :')

BAKAL SUAMI,
bimbinglah saya jadi yang solehah.aminn :)

jangan lupa follow ye =)

cik SARAVANA????


coming call
he:hello cik
me:yer nak ckp dgn sape
he:cik ni SARAVANA A/P KAMANIKAM?
me:eh cik ni salah num ni(biler pulak aku tukar name ni-.-")
he:owh takpe lar camtu.ni saye nak promosikannnnnn
me:eh takpe lar cik.saye tak berminat
he:mcm mane cik terus tak minat?saye tak ckp pape pun lg hehe
me:errrrrr nak magrib dah ni cik.saye nak solat ni
he:owh haah.ALHAMDULILLAH
me:owkey yer cik.nak solat
he:tp ni cikkkkk
...tut.tut.tut.tut.....end call

::ingat aku banyak duit nak beli promosi2 ni.kan dah kene setepek::


jangan lupa follow ye =)

life single :)


Girl1:mlm td kan i tdo dgn teddy bear yg boyfie i bg aw
 

Girl2:mlm td i tido dgn pic bf i kat sebelah bantal
 

me:mlm td aku tido dgn netbook yg terpampang slide bio
 

::last2 slide yg tgk aku sampai pg-.-" ::


jangan lupa follow ye =)

syamimi ganas??


1 messages

unknown:sape ni?

me:apahal plak text tnye name org ni.nak ape ha?

unknown:hehe jgn la mara.awak girl ea?

me:aku laki ar.ko?

unknown:yeke laki?cam girl2 je hee

me:aku gay.berminat ke?

..........no answer..........

::haa tau pun takot,kacau lg aku nak study::


jangan lupa follow ye =)

Saturday, 15 September 2012

terlepas sudaa~~


induk: cik non sehat mimi?

mimi: em?tak tau lar induk,dah lame tak jumpe dah.

induk: mimi tak pegi tengok die ke?

mimi: tak pun.dah ayah tak bawak.

induk: yelar.dulu die jage mimi mcm anak sendiri,sekarang nak buat anak betol2 plak kan.hehe

mimi: heh?

 

apahal plak ni.perh.memang tekejot giler.cik non merisik mimi?then ibu jawab pe?kene kawen lar ni?waaaaa.tak2 ibu dah tolak kot.kalu ibu terima mesti ibu dah tanye awal2kan.memang tak aci mimi sorang je tak tau story mory ni.memang jadi bahan gelak dekat semua orang biler buat muke blurr tak tau pape biler ayah panggillll


ayah:akak.meh sini cepat.cik non dengan che A nak balek dah tu

mimi: owh ea?owkey2

along: ceh.nak jumpe mimi sorang je.yang laen tak nak jumpe pun HAHAHA

ateh: HAHAHA eh along.kesian kat akak,blurr tak tau pape

mimi: ape ape ape?(blurr)


YA ALLAH! kenape lar hal2 macam ni mimi jadi blurr




jangan lupa follow ye =)